Gebruikersregistratie

The New World is een open forum. Dit betekent dat iedereen die wil registreren vrij is om dat te doen. Er zijn echter wel een aantal gedragsregels. Registreren als gebruiker vereist dat je deze regels leest en er mee accoord gaat. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reacties plaatsen op dit forum.

Aard van dit forum

Gezien de real-time aard van dit forum is het onmogelijk voor ons om ieder geplaatst bericht te controleren danwel te verifiŽren. Probeer er rekening mee te houden dat wij de inhoud van geplaatste berichten niet actief bewaken en hier ook geen verantwoording voor kunnen dragen. We geven geen garantie voor de accuraatheid, volledigheid of bruikbaarheid van welke reactie danook en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van berichten. Een bericht geeft weer hoe de schrijver van het bericht over iets denkt, en niet noodzakelijkerwijs hoe het forum danwel partijen direct verbonden aan dit forum er over denken. Een gebruiker die vindt dat een bericht niet geplaatst had mogen worden kan dit via e-mail of messaging melden bij een van de moderators of administrators. We hebben de mogelijkheid om ongewenste berichten te verwijderen en zullen dit waar nodig doen binnen zo kort mogelijke tijd. Dit is echter een handmatig proces, dus houdt er rekening mee dat een ongewenst bericht niet onmiddellijk verwijderd zal zijn.
Je stemt toe, door gebruik van onze diensten, dat je dit forum niet zult gebruiken voor het plaatsen van berichten waarvan je weet dat de inhoud foutief, misleidend, beledigend, vulgair, haatzaaiend, opruiend, obsceen, discriminerend, bedreigend, privacy bedreigend of tegen enige wet is. Je stemt er in toe geen informatie te publiceren waarop het auteursrecht van toepassing is, tenzij dit auteursrecht bij jou ligt of bij dit forum.
Ondanks dat dit forum niet de mogelijkheid heeft om alle geplaatste berichten te controleren, en niet verantwoordelijk is voor de inhoud van geplaatste berichten, behouden we het recht voor om berichten, al dan niet om een specifieke reden, te verwijderen. De plaatser van een bericht is eind-verantwoordelijk voor de inhoud van zijn of haar berichten en vrijwaard DeskWeb consultancy (de eigenaars van dit forum en van de forum-software) van claims gebaseerd op het publiceren van de geplaatste berichten.
We behouden ons het recht voor om de identiteit van een gebruiker, danwel andere informatie die we over een gebruiker hebben, vrij te geven aan de autoriteiten, als hier juridisch precedent voor bestaat, danwel als hiervoor gegronde reden bestaat naar aanleiding van berichten geplaatst door deze gebruiker.
Het is, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven, niet toegestaan advertenties, kettingbrieven, impliciete of expliciete uitnodingen te plaatsen op dit forum. Deze zullen danook worden verwijderd.
In geval van het herhaald overtreden van deze forumregels, behoudt de forum administratie zich het recht voor om iemand tijdelijk danwel permanent de toegang tot het forum te ontzeggen.
  WorldFora.com webmaster
Forum Software: dwPhorum 1.5z
Copyright © 2000-2002, DeskWeb consultancy, All Rights Reserved

Script time: 0.00017 seconds, 21 queries used